Данијелова 33, Београд
11011
jpgs@stambeno.com
Бесплатни фиксни позиви: 0800 11 00 11
  • Српски језик
Alt Text

Електронско плаћање услуга - путем е.Сандуче портала

ЈП Градско стамбено у сарадњи са ЈКП Инфостан технологије позива своје кориснике да услуге  закупнине, одржавања и чишћења зграде плаћају електронски, само једним кликом, на мобилној апликацији и порталу е.Сандуче. У овом тренутку више од 250.000 корисника комуналних услуга сваког месеца путем платформе е.Сандуче, плаћа рачуне обједињене наплате, који обухватају и све услуге ЈП Градско стамбено.

Мобилна апликација е.Сандуче доступна је корисницима на платформама iOS и Android и она се веома брзо и лако преузима на Google Play и  App store продавницама. Такође, на рачуну обједињене наплате налази се јединствен QR код за бесплатно преузимање апликације. Порталу е.Сандуче може се приступити и са било ког рачунара или таблет уређаја путем линка https://esanduce.rs/prijava .

Платформа е.Сандуче омогућава корисницима да своје рачуне плате без трошкова провизије на најбржи и најбезбеднији начин, само једним кликом домаћим (Visa, Dina, Mastercard, Maestro, American Express), као и платним картицама издатим у иностранству, без одласка на шалтере платних институција и без чекања у редовима. Месечни рачуни обједињене наплате, на којима су исказане услуге ЈП Градско стамбено, доступни су корисницима већ од 1. у месецу, пре процеса штампе и дистрибуције на кућне адресе. Извршене уплате се одмах реализују, а предност у односу на остале начине плаћања је што директно преко наше платформе можете вршити плаћање на најсигурнији и најбржи начин без могућности да направите било какву грешку у износу који уплаћујете или у позиву на број. Из статуса „Платиˮ, након извршеног плаћање преко платформе е.Сандуче, статус се мења у „Плаћеноˮ, а путем мејла који сте навели приликом регистрације добијате потврду о успешно извршеној трансакцији. Процес плаћања се одвија у потпуно безбедном и сертификованом окружењу, у складу са највишим технолошким стандардима. Платформа такође омогућава прецизан увид у архиву рачуна, као детаљан приказ наплате.

Како је за ЈКП Инфостан технологије и ЈП Градско стамбено веома важно очување и заштита животне средине, корисницима је омогућено да на порталу е.Сандуче брзо и лако искључе слање штампаних рачуна путем поште, који ће бити доступни искључиво у електронском формату у оквиру апликације е.Сандуче. Одабиром жељене године и месеца и кликом на рачун, са десне стране ће се појавити прозор у оквиру којег бирате опцију „Преглед рачуна“. Кликом на наведену опцију отвориће Вам се електронски рачун у PDF формату. На наведени начин заједнички чувамо животну средину, спречавамо прекомерно штампање и употребу папира, смањујемо количину отпада, јер смо се определили за „зеленију будућност“.

У наредном периоду на платформу е.Сандуче укључиће се и друга правна, која су издаваоци рачуна.

За све додатне информације о платформи е.Сандуче корисницима је на располагању број телефона 11011 и e-mail адреса esanduce@infostan.rs . Све актуелне информације доступне су корисницима и на друштвеним мрежама Facebook и Instagram, као и на сајту www.infostan.rs  .

Не губите своје време на шалтерима платних институција, плаћајте све услуге ЈП Градско стамбено на најефикаснији начин, уз уштеду времена и новца.