Danijelova 33, Beograd
0800 200 011
jpgs@stambeno.com
Alt Text

Akcije za lokalnu zajednicu

Lift nije igračka

Edukativne predstave za najmlađe organizujemo tokom cele školske godine, već 12 godina. Kroz pesmu, glumu i kviz animiramo učenike prvih i drugih razreda osnovnih škola, i na interaktivan i zabavan način mališanima ukazujemo na potencijalne opasnosti usled nepravilnog korišćenja liftova, učimo ih pristojnom ponašanju u stambenim zgradama, kao i prema komšijama. Kroz njima razumljiv način trudimo se da podignemo nivo svesti o očuvanju njihovog životnog okruženja i sredine.

Ponosni smo na činjenicu da je od prve predstave, do danas, edukaciju u više od 130 osnovnih škola na svih deset gradskih opština širom Beograda uspešno prošlo više od 25.000 mališana.

Želimo da preventivnim akcijama podignemo svest u javnosti o značaju bezbednosti dece.

Likovni konkurs

Dečiji likovni konkurs organizujemo devet godina, sa ciljem podizanja svesti dece o kulturi stanovanja. Želimo da podstaknemo učenike da nam sa svog stanovišta dočaraju lepotu beogradskih zgrada, u cilju stvaranja bezbednijeg, lepšeg i boljeg grada.

Pored brojnih umetničkih i tehničkih nagrada, 12 najbolje plasiranih mališana po tradiciji posebno oduševi činjenica da njihovi radovi postaju deo kalendara JP Gradsko stambeno za sledeću godinu. Prva tri mesta dobijaju posebne nagrade, kao i škola koja pošalje najviše radova.

Svake godine pristignu nam radovi na hiljade učenika osnovnih škola. Tema se uvek bazira na beogradskim zgradama i brige o zajedničkom žvotnom prostoru. Svečana dodela nagrada sredinom decembra uvek se organizuje u Skupštini grada Beograda. Događaju osim predstavnika gradskog i rukovodstva našeg preduzeća, prisustvuju i mediji, što samu manifestaciju podiže na viši nivo a deci predstavlja dodatnu stimulaciju da nastave da se trude i učestvuju u ovoj i sličnim akcijama.

Pratite nas na: