Данијелова 33, Београд
11011
jpgs@stambeno.com
Бесплатни фиксни позиви: 0800 11 00 11
  • Српски језик
Alt Text

О нама

Већ 56 године бринемо о зградама у Београду.

Јавно предузеће Градско стамбено део је комуналног система града Београда и бави се одржавањем заједничких делова и просторија стамбених зграда, уређаја и инсталација које се налазе у систему одржавања, на подручју 10 централних градских општина (Чукарица, Нови Београд, Палилула, Раковица, Савски венац, Стари град, Вождовац, Врачар, Земун, Звездара). Годишње изведемо oko 140.000 интервенција, што је у просеку скоро 400 интервенција сваког дана.

У систему одржавања ЈП Градско стамбено налази се 13.656 зграда.

Одлуку о закључењу уговора о одржавању са предузећем доноси скупштина стамбене заједнице, саглашношћу власника станова и других посебних делова зграде.

Корисницима су на услузи кориснички центар, позивни центар, десет радних јединица и одељење за хитне интервенције.

Наше услуге обухватају хитне интервенције и неодложне радове, текуће одржавање, радове по понуди, инвестиционе радове, услуге чишћења и административне услуге.

Стално унапређујемо постојеће и уводимо нове услуге, а једини смо систем у региону који за инвестиционе радове омогућава корисницима отплату и на до 60 месечних рата.

Нашу друштвену одговорност потврђујемо бројним иницијативама за добробит локалне заједнице. До сада смо поставили бише од 500 рампи за особе са инвалидитетом, у више од 6.000 зграда уградили смо еколошку ЛЕД расвету, едуковали смо више од 25.000 ученика о култури становања и наградили више од 130 основних школа. Наше акције су и даље у току.

Media
Media