Danijelova 33, Beograd
0800 200 011
jpgs@stambeno.com
Alt Text

O nama

Već 54 godine brinemo o zgradama u Beogradu.

Javno preduzeće Gradsko stambeno deo je komunalnog sistema grada Beograda i bavi se održavanjem zajedničkih delova i prostorija stambenih zgrada, uređaja i instalacija koje se nalaze u sistemu održavanja, na području 10 centralnih gradskih opština (Čukarica, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski venac, Stari grad, Voždovac, Vračar, Zemun, Zvezdara). Godišnje izvedemo oko 140.000 intervencija, što je u proseku skoro 400 intervencija svakog dana.

U sistemu održavanja JP Gradsko stambeno nalazi se 13.656 zgrada.

Odluku o zaključenju ugovora o održavanju sa preduzećem donosi skupština stambene zajednice, saglašnošću vlasnika stanova i drugih posebnih delova zgrade.

Korisnicima su na usluzi korisnički centar, pozivni centar, deset radnih jedinica i odeljenje za hitne intervencije.

Naše usluge obuhvataju hitne intervencije i neodložne radove, tekuće održavanje, radove po ponudi, investicione radove, usluge čišćenja i administrativne usluge.

Stalno unapređujemo postojeće i uvodimo nove usluge, a jedini smo sistem u regionu koji za investicione radove omogućava korisnicima otplatu i na do 60 mesečnih rata.

Našu društvenu odgovornost potvrđujemo brojnim inicijativama za dobrobit lokalne zajednice. Do sada smo postavili biše od 500 rampi za osobe sa invaliditetom, u više od 6.000 zgrada ugradili smo ekološku LED rasvetu, edukovali smo više od 25.000 učenika o kulturi stanovanja i nagradili više od 130 osnovnih škola. Naše akcije su i dalje u toku.