Данијелова 33, Београд
0800 200 011
jpgs@stambeno.com
Alt Text

Акције за локалну заједницу

Лифт није играчка

Едукативне представе за најмлађе организујемо током целе школске године, већ 12 година. Кроз песму, глуму и квиз анимирамо ученике првих и других разреда основних школа, и на интерактиван и забаван начин малишанима указујемо на потенцијалне опасности услед неправилног коришћења лифтова, учимо их пристојном понашању у стамбеним зградама, као и према комшијама. Кроз њима разумљив начин трудимо се да подигнемо ниво свести о очувању њиховог животног окружења и средине.

Поносни смо на чињеницу да је од прве представе, до данас, едукацију у више од 130 основних школа на свих десет градских општина широм Београда успешно прошло више од 25.000 малишана.

Желимо да превентивним акцијама подигнемо свест у јавности о значају безбедности деце.

Ликовни конкурс

Дечији ликовни конкурс организујемо девет година, са циљем подизања свести деце о култури становања. Желимо да подстакнемо ученике да нам са свог становишта дочарају лепоту београдских зграда, у циљу стварања безбеднијег, лепшег и бољег града.

Поред бројних уметничких и техничких награда, 12 најбоље пласираних малишана по традицији посебно одушеви чињеница да њихови радови постају део календара ЈП Градско стамбено за следећу годину. Прва три места добијају посебне награде, као и школа која пошаље највише радова.

Сваке године пристигну нам радови на хиљаде ученика основних школа. Тема се увек базира на београдским зградама и бриге о заједничком жвотном простору. Свечана додела награда средином децембра увек се организује у Скупштини града Београда. Догађају осим представника градског и руководства нашег предузећа, присуствују и медији, што саму манифестацију подиже на виши ниво а деци представља додатну стимулацију да наставе да се труде и учествују у овој и сличним акцијама.

Пратите нас на: