Данијелова 33, Београд
11011
jpgs@stambeno.com
Бесплатни фиксни позиви: 0800 11 00 11
  • Српски језик
Alt Text

Акције за локалну заједницу

Лифт није играчка

Едукативне представе за најмлађе организујемо током целе школске године, већ 12 година. Кроз песму, глуму и квиз анимирамо ученике првих и других разреда основних школа, и на интерактиван и забаван начин малишанима указујемо на потенцијалне опасности услед неправилног коришћења лифтова, учимо их пристојном понашању у стамбеним зградама, као и према комшијама. Кроз њима разумљив начин трудимо се да подигнемо ниво свести о очувању њиховог животног окружења и средине.

Поносни смо на чињеницу да је од прве представе, до данас, едукацију у више од 130 основних школа на свих десет градских општина широм Београда успешно прошло више од 25.000 малишана.

Желимо да превентивним акцијама подигнемо свест у јавности о значају безбедности деце.

Ликовни конкурс

Дечији ликовни конкурс креативна је акција коју спроводимо пуну деценију, са жељом да подигнемо свест деце о значају очувања и одржавања београдских зграда. Кроз цртање и сликање, из дечијег угла, подстичемо развој стамбене културе и развој љубави малишана према свом граду.

Право учешћа имају сви ученици четвртих разреда основних школа са територије 10 градских општина на којима и пружамо своје услуге.

Најбољих 12 краси стони календар предузећа за наредну годину, а осим тога, 12 првопласираних малишана награде добија и у виду таблет рачунара, великих уметничких сетова као и лего креатор сетова, књига о цртању и сликању.

Посебно награђујемо школу из које пристигне највећи број радова.

Средином децембра уручују се награде и прави симболична изложба радова уз присуство медија, са циљем слања јасне поруке да су највећа вредност Београда заправо његова деца, а њигова стамбена култура у највећој мери зависиће од тога колико будемо улагали у њихову едукацију.

Пратите нас на: